Apartmani Milić - Baška, otok Krk

Location pinApartmani Milić - Baška, otok KrkJurandvor 3B

PLATI REZERVACIJU

Dobrodošli!

Apartmani Milić nalaze se u Jurandvoru, na samom ulazu u Bašku, na otoku Krku. U ponudi imamo 3 lijepa i opremljena apartmana (***). Kuća se nalazi u mirnom djelu, a udaljenost od centra je svega 1500 metara. Plaža, dugačka 2 kilometra od kuće je također udaljena 1000 metara, odprilike 15-tak minuta hodanja. Baška osim velike plaže, ima i puno manjih plaža (oko 30-tak) do kojih se može doći pješice  ili barkom. Parking je osiguran u dvorištu kuće a u ponudi je i oprema za roštilj. Apartman uključuje opremljenu kuhinju i blagovaonicu. Također je dostupan TV . Živahna ponuda grada Baške s brojnim kafićima, restoranima i barovima udaljena je manje od 1000 metara od apartmana. Romanička crkva Sveta Lucija udaljena je 100 metara od apartmana gdje se nalazi nalazi kopija Baščanske ploče.
Da bi svi zaljubljenici gorskih visina mogli posebno uživati u šetnji krajolicima, uređene su i markirane turističke staze Baške, kojih ima 16, ukupne dužine preko 80 km.
Baška posjeduje jednu od najimpresivnijih i najstarijih kultura u Europi. Svojom kulturnom baštinom i ponudom uopće, definitivno je jedno od najinteresantnijih i najprimamljivijih mjesta na hrvatskom Jadranu i Europi uopće.
Baška je poznata u povijesti po glasovitoj Bašćanskoj ploči, ali posjeduje i druge vrijedne kulturne znamenitosti koje plijene pažnju, stara jezgra mjesta, ostaci rimskih naselja te sakralni spomenici kulture.

 

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay.  

PLATI REZERVACIJU

  • Galerija
  • Kontakti
Grozdana Milić  -

Grozdana Milić

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.